ЗДО №1 "Дзвіночок"
Волинська область, м.Володимир

День довкілля

День довкілля - свято, яке  відзначається в Україні "...на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього середовища, з метою розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією Дерево Життя згідно з Указом Президента України "Про День довкілля". Відзначається щорічно в третю суботу квітня.

У нашому закладі ми його відзначали 14 квітня. До заходів було залучено і вихованців, і педагогів. Вихователі провели цікаві тематичні заняття, де навчали дітей як не залишатися байдужими до екологічних проблем. Навчали дітей як сортувати сміття, як бережно використовувати  природні ресурси. Також педагоги в ігровій формі, у формі дослідів показали своїм дошкільнятам як забруднюються наші водойми, повітря і що треба зробити для того, щоб цього не сталося. Діти впродовж дня мали можливість ознайомитись із зоряним небом, тваринами і рослинами Червоної Книги України.

 Головною метою, яку ставили перед собою педагоги було:

 - виховати у дітей бажання охороняти навколишнє середовище;

- нагадати про особисту відповідальність кожного мешканця Землі за збереження нашої природи,   за поліпшення стану навколишнього середовища (очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об’єктів) та поширення екологічних знань задля підвищення рівня екологічної свідомості українців.

   

  

  

  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *